Актуелни производи

Вести

Не ги пропуштајте презентациите на демо комбе

Не ги пропуштајте презентациите на демо комбе

Секој ден пред доленаведените продажни центри во различни градови ќе ја имате единствената можност да се запознаете,пробате и да ги купите производите на реномираниот бренд ''VILLAGER". Ќе можете да се посоветувате со стручни лица за употребата и квалитетот на производите,како и да размените искуства со други корисници на нашите производи.

ЕКСПО 2023 Indjija

ЕКСПО 2023 Indjija

Чест ни е да ве информираме дека Villager организираше саем за нашите партнери во Indjija од 6 до 14 февруари. Нашиот стручен тим е тука да одговори на сите прашања и да им помогне на партнерите да ги најдат вистинските производи за нивните потреби во наредниот период. Посетете не во работните денови од 8 до 16 часот Се гледаме!

Top