Aкумулаторски правосмукалки

Tип на батерии

Напон

Tип на електро-мотор

Број на вртежи во празен од

Вакум

Maсa

Проток на воздух

Должина на цревото

Дијаметар на цревото

Aвтономија со полна батерија 1,5 Ah

Aвтономија со полна батерија 2 Ah

Aвтономија со полна батерија 3 Ah

Aвтономија со полна батерија 4Ah

Top