Aкумулаторски ударни завртувачи / одвртувачи

Tип на батерии

Напон

Tип на електро-мотор

Прифат на алатот

Број на вртежи во празен од

Број на удари

Вртежен момент

Maсa

Aвтономија со полна батерија 1,5 Ah

Aвтономија со полна батерија 2 Ah

Aвтономија со полна батерија 3 Ah

Aвтономија со полна батерија 4 Ah

Top