Полначи за акумулатори и стартер

Напон

Tип на батерии

Приклучна сила

Осигурувач

Напон за полнење

Програма за полнење

Континуална струја за полнење

Максимална струја за полнење

Напон за стартување

Максимална струја за стартување

Оптоварување

Номинална струја за стартување

LED светилка

USB влез

Капацитет на батерии

Работна температура

Капацитет на полнење

Номинална излезна струја 6V

Номинална излезна струја 12V

Номинална излезна струја 24V

Maсa

Top