Tрактор косилки

Мотор

Површина на косење

Тип на мотор

Волумен на моторот

сила на моторот

Батерија (напон/капацитет)

Времетраење (полнење) на батеријата

Ширина на косење

Висина на косење

Tип на нож

Тип на куќиштето на ножот

Тип на трансмисија

Број на брзини напред

Број на брзини назад

Дијаметар на тркалото предно/задно

Волумен на собирачот

Тип на волан

Радиус на вртење

Максимална брзина

Maсa

Линија на производи

Top