Вести

Не ги пропуштајте презентациите на демо комбе

Не ги пропуштајте презентациите на демо комбе

Секој ден пред доленаведените продажни центри во различни градови ќе ја имате единствената можност да се запознаете,пробате и да ги купите производите на реномираниот бренд ''VILLAGER". Ќе можете да се посоветувате со стручни лица за употребата и квалитетот на производите,како и да размените искуства со други корисници на нашите производи.

ЕКСПО 2023 Indjija

ЕКСПО 2023 Indjija

Чест ни е да ве информираме дека Villager организираше саем за нашите партнери во Indjija од 6 до 14 февруари.

Нашиот стручен тим е тука да одговори на сите прашања и да им помогне на партнерите да ги најдат вистинските производи за нивните потреби во наредниот период.

Посетете не во работните денови од 8 до 16 часот

Се гледаме!

Spoga+gafa 2022

Spoga+gafa 2022

Со големо задоволство ви го најавуваме нашето учество на Спога гафа 2022,најголемиот градинарски саем на светот кој се одржува во Келн,од19 до21 јуни 2022 год.

Сала 6,1

Број на штандот. 040

Се радуваме на средбата на нашиот штанд.

https://www.spogagafa.com

 

Villager каталог 2022

Villager каталог 2022

ПОЧИТУВАНИ КЛИЕНТИ, КОЛЕГИ, И ПАРТНЕРИ,


Задоволство ни е да Ви го претставиме каталогот за сезоната 2022 кој претставува синтеза на сите Ваши предлози и впечатоци.

Villager каталог 2021

Villager каталог 2021

ПОЧИТУВАНИ ПРИЈАТЕЛИ, КОЛЕГИ И ПАРТНЕРИ

и оваа година се потрудивме да Ви ја разубавиме работата во градините, да Ви ја олесниме работата во работилниците, да Ви ја направиме работата околу домот интересна, да Ви помогнеме во поправките и DIY (Направи Сам).

Top