Демо презентации на комбе во октомври

Ве очекува широк избор на артикли со посебни поволности! Ви благодариме за големиот број прашања и доверба! Селанец е секогаш на страната на купувачот!

Распоред на презентации во октомври:

09.10-13.10 (понеделник - петок) Tehnogenex, Ул.808 Бр.1 Автокоманда

Споделете ја објавата
public.newsSidebar
Top