Не ги пропуштајте презентациите на демо комбе

Распоред на презентации во април:

  • 24. април 2023, понеделник, Skopje, Villager
  • 25. април 2023, вторник, Tetovo, Amperte
  • 26. април 2023, среда, Struga, Nabizi
  • 27. април 2023, четврток, Bitola, Tehno trejd
  • 28. април 2023, петок, Strumica, Tempera
Споделете ја објавата
public.newsSidebar
Top