Spoga+gafa 2022

Со големо задоволство ви го најавуваме нашето учество на Спога гафа 2022,најголемиот градинарски саем на светот кој се одржува во Келн,од19 до21 јуни 2022 год.

Сала 6,1

Број на штандот. 040

Се радуваме на средбата на нашиот штанд.

https://www.spogagafa.com

Споделете ја објавата
public.newsSidebar
Top