Villager каталог 2021

ПОЧИТУВАНИ ПРИЈАТЕЛИ, КОЛЕГИ И ПАРТНЕРИ

и оваа година се потрудивме да Ви ја разубавиме работата во градините, да Ви ја олесниме работата во работилниците, да Ви ја направиме работата околу домот интересна, да Ви помогнеме во поправките и DIY (Направи Сам). Поради тоа, пред Вас е каталогот за сезоната 2021 меѓу чии корици се сите Ваши сугестии, кометари и искуства со нашите уреди.

Каталогот можете да го погледате на линкот.

Споделете ја објавата
public.newsSidebar
Top