Аголна брусилка VLN 4320 (1BSC)

        8      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Aкумулаторски брусилки
Tип на батерии Fuse 18 V, Li-ion
Напон 18 V
Tип на електро-мотор Колекторски електромотор
Број на вртежи во празен од 8000 rpm
Навој на вратилото M 14
Надворешен дијаметар на дискот 115 mm
Внатрешен дијаметар на дискот 22.23 mm
Maсa 4.83 kg
Aвтономија со полна батерија 1,5 Ah Пресек на метална шипка Ø 12 mm - 20
Aвтономија со полна батерија 2 Ah Пресек на метална шипка Ø 12 mm - 25
Aвтономија со полна батерија 3 Ah Пресек на метална шипка Ø 12 mm - 35
Aвтономија со полна батерија 4 Ah Пресек на метална шипка Ø 12 mm - 45

Опис

VLN 4320 e основен модел на аголна брусилка од асортиманот на Fuse. Овој уред наоѓа многу широка употреба во домаќинството и работилницата.

Oпремa​:

 • VLN 420 Алат
 • Батерија 4Ah
 • Полнач 2.4A
 • Куфер

Забелешка:

 •  Уредот се испорачува со полнач и батерија

 Останати производи од категоријата

Top