Агрегат VGP 7900 S

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Агрегати
Тип на мотор Четиритактен, воздушно ладен
Волумен на моторот 457 cm³
Сила на моторот 9.6 kW (3600 rpm)
Тип на стартер Реверзибилен/ Електро-старт
Номинална сила kW / kVA 7.5 kW / 9.38 kVA
Максималнa сила kW / kVA 7.8 kW / 9.75 kVA
Сила на електрична струја 14 A
Номинален напон 230 V / 400 V
Приклучници 2 × 230 V / 1 × 400 V
Време за работа ≈ 9 h 30 min. (50% load)
Гориво Безоловно гориво
Maсa 94 kg
Волумен на резервоарот за гориво 25 l

Опис

Функции:

 • Автоматска регулација на напон

Останати производи од категоријата

Top