Aку ножици за кастрење VBP 20

        3      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Aлат за кастрење
Tип на батерии Li-ion, 2Ah, 14.4V
Дијаметар на сечење 25 mm
Сечилo Челик SK 5
Maсa 0.9 kg

Опис

 

Функции:

 • 2 × 2Ah Li-ionбатерија
 • Полнач
 • КуферОстанати производи од категоријата

Top