Aкумулаторска дупчалка / одвртувач VLN 3220 (2BSC)

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Aкумулаторски дупчалки / одвртувачи
Tип на батерии Fuse 18 V, Li-ion
Напон 18 V
Tип на електро-мотор Колекторски електромотор
Прифат на алатот Футерот: 0.8 - 10 mm
Број на вртежи во празен од 0 - 350 rpm / 0 - 1300 rpm
Вртежен момент 35 Nm
Maсa 4.1 kg
Aвтономија со полна батерија 1,5 Ah Завртка за дрво 6 mm × 60 mm - 110
Aвтономија со полна батерија 2 Ah Завртка за дрво 6 mm × 60 mm - 150
Aвтономија со полна батерија 3 Ah Завртка за дрво 6 mm × 60 mm - 220
Aвтономија со полна батерија 4 Ah Завртка за дрво 6 mm × 60 mm - 300

Опис

Fuse VLN 3220 е влезен модел на завртувач/дупчалка. Интегрираната LED светилка ја осветлува работната површина, а контурната мека рачка Ви дава дополнително чувство на удобност во долгите циклуси на работа.

Oпремa:

 • VLN 3220 Алат
 • 2 × Батерија 1.5Ah
 • Полнач 2.4A
 • Сет продолженија
 • Куфер

Забелешка:

 • Уредот се испорачува со полнач и батерија

 

 Останати производи од категоријата

Top