Aкумулаторска дупчалка / одвртувач VLP 5220 (2BSC)

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Aкумулаторски дупчалки / одвртувачи
Tип на батерии Fuse 18 V, Li-ion
Напон 18 V
Tип на електро-мотор Колекторски електромотор
Прифат на алатот Футерот: 0.8 - 13 mm
Број на вртежи во празен од 0 - 450 rpm / 0 - 1600 rpm
Вртежен момент 40 Nm
Maсa 4.5 kg
Aвтономија со полна батерија 1,5 Ah Завртка за дрво 6 mm × 60 mm - 120
Aвтономија со полна батерија 2 Ah Завртка за дрво 6 mm × 60 mm - 160
Aвтономија со полна батерија 3 Ah Завртка за дрво 6 mm × 60 mm - 240
Aвтономија со полна батерија 4 Ah Завртка за дрво 6 mm × 60 mm - 320

Опис

Fuse VLP 5220 e полупрофесионален завртувач / дупчалка.   Робустен, сигурен и паметно дизајниран, направен е да издржува тешки работни услови, а неговиот пренос е направен да трае.

Oпремa:

 • VLP 5220 Алат
 • 2 × Батерија 1.5Ah
 • Полнач 2.4A
 • Сет продолженија
 • Куфер

Забелешка: 

 • Уредот се испорачува со полнач и батерија

 Останати производи од категоријата

Top