Aкумулаторска прскалка VBS 16 Li

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Акумулаторски прскалки
Tип на батерии Li-ion
Волтажа на батеријата 12 V
Капацитет на батерии 8 Ah
Волумен на резервоарот 16 l
Работен притисок 2.7 - 4.0 bar
Домет 3 m
Време за работа 360 min.
Време потребно за полнење 5 - 6 h
Maсa 5.9 kg
Забелешка Грбен модел
Линија на производи Orange edition

Опис

Опремa:

 • Teлескопско продолжение (120 cm)
 • Конусна и двојна млазница

 

Останати производи од категоријата

Top