Aкумулаторски тример BC 2320

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Aкумулаторски тримери
Напон 18 V
Работен зафат 230 mm
Тип на рачка Телескопски
Tип на електро-мотор Колекторски електромотор
Број на вртежи 10000 rpm
Maсa 2 kg
Aвтономија со полна батерија 1,5 Ah 25 мин.
Aвтономија со полна батерија 2 Ah 35 мин.
Aвтономија со полна батерија 3 Ah 55 мин.
Aвтономија со полна батерија 4 Ah 70 мин.

Опис

Fuse BC 2320 е основен модел на тример за трева. Идеален е за одржување на терени со трева кои се вон дофат на класичните косилки.

Забелешка: 

 • Уредот се испорачува без полнач и батерија

Останати производи од категоријата

Top