1            

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Електрични дупчалки
Tип на електро-мотор Колекторски електромотор
Работен напон 230 V ~ 50 Hz
Влезна сила 240 W
Број на вртежи во празен од 0 - 750 rpm
Вртежен момент 12 Nm
Прифат на алатот 0.8 - 10 mm
Капацитет на дупчење на челик 10 mm
Капацитет на дупчење на дрво 20 mm
Maсa 1.23 kg

Останати производи од категоријата

Top