Eлектрична вибрациска дупчалка VLP 205

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Електрични дупчалки
Tип на електро-мотор Колекторски електромотор
Работен напон 230V~50Hz
Влезна сила 500W
Број на вртежи во празен од 0 - 2900rpm
Број на удари во празен од 0 - 44800ipm
Прифат на алатот 0.8 - 13mm
Капацитет на дупчење на челик 10mm
Капацитет на дупчење на бетон 13mm
Капацитет на дупчење на дрво 20mm
Maсa 2.7kg

Опис

Придружна опрема:

 • Прилагодлива рачка
 • Граничник за длабочина

Останати производи од категоријата

Top