1            

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Електро-пневматски чекани
Tип на електро-мотор Колекторски електромотор
Работен напон 230 V ~ 50 Hz
Влезна сила 1600 W
Број на вртежи во празен од 0 - 560 rpm
Број на удари во празен од 0 - 3530 ipm
Сила на удари 9 J
Прифат на алатот SDS max
Капацитет на дупчење на бетон 40 mm
Капацитет на дупчење на дрво 60 mm
Maсa 7.3 kg

Опис

Придружна опрема:

  • Прилагодлива рачка
  • Граничник за длабочина
  • Сет дупчалки и длета
  • Куфер

Останати производи од категоријата

Top