Инвертерски агрегат VGI 2400

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Агрегати
Тип на мотор Четиритактен, воздушно ладен
Волумен на моторот 98 cm³
Сила на моторот 3.4 kW (5000 rpm)
Тип на стартер Реверзибилен
Номинална сила kW / kVA 2 kW
Максималнa сила kW / kVA 2.2 kW
Сила на електрична струја 8.7 A
Номинален напон 230V / 12V / 5V
Приклучници 230V / 12V / 5V
Време за работа ≈ 4 h 30 min.
Гориво Безоловен бензин
Maсa 22 kg
Волумен на резервоарот за гориво 4.5 l

Опис

Функции:

 • Автоматска регулација на напон

Останати производи од категоријата

Top