Култиватор VTB 842 Prime

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Култиватори
Тип на мотор Villager
Волумен на моторот 212 cm³
Сила на моторот / број на вртежи 5.2 kW
Работна длабочина 150-300 mm
Тип на трансмисија Ремен и синџир
Димензии 1390 x 800 x 1070 mm
Нето/бруто маса 68/78 kg
Линија на производи Orange edition

Опис

Функции:

 • Транспортни тркала
 • Склоплива и прилагодлива рачка
 • 6 стандардни ротори
 • 2 дисковиОстанати производи од категоријата

Top