Moторен чистач на снег VST 120

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Чистачи на снег
Тип на мотор Villager четиритактни, воздушно ладен
Волумен на моторот 375 cm³
Сила на моторот / број на вртежи 7.8 kW (3600 rpm)
Работна ширина 863 mm
Работна длабочина 510 mm
Далечина на исфрлање 5 - 15 m
Дијаметар на тркалата 406 mm
Број на брзини напред 6
Број на брзини назад 2
Maсa 129 kg
Линија на производи Orange edition

Опис

Функции:

 • Прилагодлив агол и домет на чистење
 • Електричен стаертер
 • Грејна рачка
 • LED светлo

 

Останати производи од категоријата

Top