Moторен чистач на снег VST 70

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Чистачи на снег
Тип на мотор Villager четиритактни, воздушно ладен
Волумен на моторот 212 cm³
Сила на моторот / број на вртежи 4.4 kW (3600 rpm)
Работна ширина 665 mm
Работна длабочина 510 mm
Далечина на исфрлање 5 - 11 m
Дијаметар на тркалата 365 mm
Број на брзини напред 6
Број на брзини назад 2
Maсa 95 kg
Линија на производи Orange edition

Опис

Функции:

 • Прилагодлив агол и домет на чистење
 • Електричен стаертер
 • Грејна рачка

 

 

Останати производи од категоријата

Top