1            

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Моторни тримери
Тип на мотор Двотактен воздушно ладење
Волумен на моторот 51.7 cm³
Сила на моторот 1.4 kW (7000 rpm), 1.9 KS
Работен зафат на конецот 420 mm
Работен зафат на 3Т ножот 255 mm
Систем за пренос Кардан
Тип на рачка Двоен фат
Волумен на резервоарот за гориво 1.1 l
Tип на карданска цевка Неделив алуминиумска
Тип на каиш Single
Maсa 7.7 kg

Опис

Машина напојувана од мотор со внатрешно согорување:

  • Moторна коса – поседува нож за тример.
  • Моторен тример – поседува ротирачка глава

Останати производи од категоријата

Top