Moторен тример BC 1250 S

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Moторни тримери
Тип на мотор Двотактен воздушно ладење
Волумен на моторот 42.7 cm³
Сила на моторот / број на вртежи 1.25 kW (6500 rpm)
Работен зафат на конецот 415 mm
Работен зафат на ножот 255 mm
Систем за пренос Кардан
Tип на карданска цевка Неделивa алуминиумска
Дијаметар на карданска цевка 28 mm
Тип на рачка Bike рачка
Тип на каиш Eргономски ремен
Maсa 7.7 kg
Линија на производи Orange edition

Опис

Функции:

 • Добро избалансирани парформанси

Препорака:

 • Користи смеша од гориво и Villager 2T масло во сооднос 40:1 (2.5%)

Останати производи од категоријата

Top