Moторен тример BC 755 SE

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Moторни тримери
Тип на мотор Двотактен воздушно ладење
Волумен на моторот 22.5 cm³
Сила на моторот / број на вртежи 0.7 kW (8000 rpm)
Работен зафат на конецот 415 mm
Систем за пренос Кардан
Tип на карданска цевка Неделивa алуминиумска
Дијаметар на карданска цевка 24 mm
Тип на рачка “Bike” рачка
Тип на каиш Single ремен
Maсa 5.1 kg
Линија на производи Orange edition

Опис

Функции:

 • Maла потрошувачка на гориво
 • Ултра-лесен модел

Препорака:

 • Користи смеша од гориво и Villager 2T масло во сооднос 40:1 (2.5%)

 

 

Останати производи од категоријата

Top