Moторна дробилка VPC 250 S

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Сецкачи и дробилки
Тип на мотор Villager® VGR 250 H
Волумен на моторот 212 cm³
Сила на моторот / број на вртежи 4.1 kW (3600 rpm)
Максимален дијаметар на гранката (централен секач) 12 mm
Систем на централен секач Систем на назабени валјаци
Максимален дијаметар на гранката (бочен секач) 76 mm
Систем на бочен секач Систем летечки ножеви
Волумен на собирачот 3.6 l
Линија на производи Orange edition
Maсa 84 kg

Опис

Функции:

 • Робусна конструкција
 • Рачка за транспорт и управување

 

Останати производи од категоријата

Top