Moторна косилка Atlas 3010 T

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Moторни косилки
Moтор Бензински
Погон Туркачки
Површина на косење 800 m²
Тип на мотор T 6 OHV
Волумен на моторот 146 cm³
сила на моторот 2.6 kW (2800 rpm)
Ширина на косење 420 mm
Висина на косење 25 - 70 mm (6 нивоа, централно)
Дијаметар на тркалото предно/задно 152 mm / 254 mm
Тип на куќиште Челично
Волумен на собирачот 40 l
Maсa 22.5 kg
Линија на производи Orange edition

Опис

Функции:

 • Косење
 • Собирање

Препорака:

 • Користете Villager 4T масло
 • Користете го сетот за замена на масло

 

Останати производи од категоријата

Top