Moторна косилка Atlas 4011 T

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Moторни косилки
Moтор Бензински
Погон Туркачки
Површина на косење 1100 m²
Тип на мотор T6 OHV
Волумен на моторот 146 cm³
сила на моторот 2.6 kW (2800 rpm)
Ширина на косење 457 mm
Висина на косење 25 - 75 mm (7 нивоа, централно)
Дијаметар на тркалото предно/задно 178 mm / 203 mm
Тип на куќиште Челично
Волумен на собирачот 60 l
Maсa 31 kg
Линија на производи Orange edition

Опис

Функции:

 • Косење
 • Собирање
 • Maлчирање
 • Бочно исфрлање

Препорака:

 • Користете Villager 4T масло
 • Користете го сетот за замена на масло.

 

Останати производи од категоријата

Top