Moторна косилка Atlas 5001 T

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Moторни косилки
Moтор Бензински
Погон Туркачки
Површина на косење 1100 m²
Тип на мотор T6 OHV
Волумен на моторот 146 cm³
сила на моторот 2.6 kW (3000 rpm)
Ширина на косење 510 mm
Висина на косење 35 - 70 mm (3 нивоа)
Дијаметар на тркалото предно/задно 178 mm / 178 mm
Тип на куќиште Челично
Maсa 27.5 kg
Линија на производи Orange edition

Опис

Функции:

 • Косење
 • Бочно исфрлање

Препорака:

 • Користете Villager 4T масло
 • Користете го сетот за замена на масло

 

Останати производи од категоријата

Top