Moторна косилка Falcon 4010 B

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Moторни косилки
Moтор Бензински
Погон Туркачки
Површина на косење 1100 m²
Тип на мотор B&S 450 E Mow N’stow
Волумен на моторот 125 cm³
сила на моторот 1.75 kW (2800 rpm)
Ширина на косење 460 mm
Висина на косење 22 - 80 mm (6 нивоа, централно)
Дијаметар на тркалото предно/задно 200 mm / 200 mm
Тип на куќиште Метално
Волумен на собирачот 60 l
Maсa 29 kg
Линија на производи Black edition

Опис

Функции:

 • Косење
 • Собирање
 • Maлчирање
 • Mow N’ Stow

Препорака:

 • Користете Villager 4T масло
 • Користете го сетот за замена на масло

 

 

 

Останати производи од категоријата

Top