Moторна пила VGS 3011 PE

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Моторни пили
Мотор* Бензински
Тип на мотор Двотактен воздушно ладење
Сила на моторот / број на вртежи 1.0 kW (12000 rpm)
Чекор на синџирот Villager 1/4, 1.3 mm
Должина на водилката 290 mm
Волумен на моторот 28.5 cm³
Модел на водилка Villager Carving, 30 cm 1/4
Број на запци на синџирот 32
Резервоар за гориво 210 ml
Резервоар за масло 200 ml
Maсa 3.4 kg
Линија на производи Black edition

Опис

Функции:

 • Aнтивибрациски систем
 • Super Start
 • Рамен и прецизен пресек
 • Прајмер за стартување


 

 Останати производи од категоријата

Top