Moторна пила VGS 380 Prime

        2      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Моторни пили
Мотор* Бензински
Тип на мотор Двотактен воздушно ладење
Сила на моторот / број на вртежи 1.2 kW (12000 rpm)
Должина на водилката 400 mm
Волумен на моторот 37.2 cm³
Број на запци на синџирот 28.5
Резервоар за гориво 310 ml
Резервоар за масло 210 ml
Maсa 4.5 kg
Линија на производи Orange edition

Опис

Maшина која стартува со мотор со внатрешно согорување која се користи за сечење на дрва.

 • Aнтивибрациски системОстанати производи од категоријата

Top