Moторна пила VGS 4125 PE

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Моторни пили
Мотор* Бензински
Тип на мотор Двотактен воздушно ладење
Сила на моторот / број на вртежи 1.85 kW (12000 rpm)
Чекор на синџирот 95VPX066E 325 1.3 mm
Должина на водилката 400 mm
Волумен на моторот 41.4 cm³
Модел на водилка Oregon Micro-lite 40 cm 325 1.3 mm
Број на запци на синџирот 33
Резервоар за гориво 550 ml
Резервоар за масло 260 ml
Maсa 5.2 kg
Линија на производи Black edition

Опис

Функции:

 • Aнтивибрациски систем
 • Проѕирен резервоар
 • Интегриран алат
 • Прајмер за стартување

 

Препорака:

 • Користи смеша од гориво и Villager 2T масло во сооднос 40:1 (2.5%)

 

Останати производи од категоријата

Top