Moторна пила VGS 5032 PE

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Моторни пили
Мотор* Бензински
Тип на мотор Двотактен воздушно ладење
Сила на моторот / број на вртежи 2.2 kW (12000 rpm)
Чекор на синџирот Oregon 95TXL072E 325 1.3 mm
Должина на водилката 450 mm
Волумен на моторот 50.9 cm³
Модел на водилка Oregon Speed Cut 45 cm 325 1.3 mm
Број на запци на синџирот 36
Резервоар за гориво 520 ml
Резервоар за масло 250 ml
Maсa 5.7 kg
Линија на производи Black edition

Опис

Функции​:

 • Aнтивибрациски систем
 • Super Start
 • Проѕирен резервоар
 • Интегриран алат
 • Прајмер за стартување

 

Препорака:

 • Користи смеша од гориво и Villager 2T масло во сооднос 40:1 (2.5%)

 

 

 

 

Останати производи од категоријата

Top