Moторна пила VGS 620 S

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Моторни пили
Мотор* Бензински
Тип на мотор Двотактен воздушно ладење
Сила на моторот / број на вртежи 2.8 kW (11000 rpm)
Чекор на синџирот Oregon 73LPX068E 3/8, 1.5 mm
Должина на водилката 450 mm
Волумен на моторот 62 cm³
Модел на водилка Oregon Pro Am 45 cm 3/8 1.5 mm
Број на запци на синџирот 34
Резервоар за гориво 550 ml
Резервоар за масло 350 ml
Maсa 6.3 kg
Линија на производи Orange edition

Опис

Функции:

 • Декомпресор
 • Aнтивибрациски систем
 • Прајмер за стартување

Препорака:

 • Користи смеша од гориво и Villager 2T масло во сооднос 40:1 (2.5%)

 

Останати производи од категоријата

Top