Moторна пумпа за вода WP 10 E

        5      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Моторни пумпи за вода
Тип на мотор Двотактен воздушно ладење EURO 5
Волумен на моторот 42.7cmᵌ
Сила на моторот / број на вртежи 1.2 kW (7000 rpm)
Дијаметар на вшмукување (Ø) 1” (25 mm)
Дијаметар на излез (Ø) 1” (25 mm)
Максимална длабочина на повлекување 8 m
Максимална височина на водениот столб 30 m
Максимален проток на вода 8 mᵌ/h
Проток на вода 6 mᵌ/h
Време на самовшмукување (3m) ≤ 80 s
Заптивка вратила Механичка заптивка (керамички јаглерод)
Волумен на резервоарот за гориво 1.2 l
Гориво Мешавина на бензин (бензин 40: масло 1)
Димензии ( Д x Ш x В ) 380 x 280 x 355 mm
Maсa 7 kg
Линија на производи Black edition

Опис

Опрема:

 • Вшмукувачко црево (oпционалнo)
 • Црево за наводнување (oпционалнo)
 • Филтер за вода (oпционалнo)Останати производи од категоријата

Top