Moторна пумпа за вода WP 36 P

        2      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Моторни пумпи за вода
Тип на мотор Villager® VGR 250 H
Волумен на моторот 212 cm³
Сила на моторот / број на вртежи 4.1 kW (3600 rpm)
Вртежен момент / број на вртежи 12 Nm / 2500 rpm
Дијаметар на вшмукување (Ø) 2” (50mm)
Дијаметар на излез (Ø) 2” (50mm)
Максимална длабочина на повлекување 8 m
Максимална височина на водениот столб 28 m
Максимален проток на вода 36 m³/h
Време на самовшмукување (3m) 2.2 h
Максимален работен притисок 2.2 bar
Волумен на резервоарот за гориво 3.6 l
Maсa 23 kg
Линија на производи Black edition

Опис

Опрема:

 • Вшмукувачко црево (oпционалнo)
 • Црево за наводнување (oпционалнo)
 • Филтер за вода (oпционалнo)

 

Препорака:

 • Користете Villager 4T масло
 • Користете го сетот за замена на масло

 Останати производи од категоријата

Top