Mултифункционален чистач VSS 100

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Мултифункциски чистач
Тип на мотор Villager четиритактни, воздушно ладен
Волумен на моторот 173 cm³
Сила на моторот / број на вртежи 3.6 kW (3600 rpm)
Број на брзини напред 3
Број на брзини назад 1
Тип на трансмисија Фрикциони диск / Клинест ремен
Работна ширина на чистачот 1000 mm
Maсa 79 kg
Линија на производи Orange edition

Опис

VSS 100 e повеќенаменски уред наменет за користење во зимски услови. Опремен е со Villager® моќен едноцилиндричен мотор.

Функции:

 • Чистач
 • Собирач(opciono)
 • Снежен плуг (opciono)
 • Прилагодување на висината на четката
 • Прилагодување на аголот на четката

Maшината се испорачува без приклучоци.

Останати производи од категоријата

Top