Ножици за гранки со јаже и дршка TP 120

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Aлат за кастрење
Тип на рачка Teлескопски
Maтеријал на рачката Aлуминиум
Дијаметар на сечење 25 mm
Должина 2200 - 5000 mm
Сечилo Челик 65 Mn
Maсa 2600 g

Останати производи од категоријата

Top