Овоштарски ножици PS 103

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Aлат за кастрење
Тип на рачка Класични
Maтеријал на рачката Челик
Дијаметар на сечење 6 mm
Должина 175 mm
Сечилo Челик 65 Mn
Maсa 250 g

Останати производи од категоријата

Top