Полнач и стартер VCSB 12 S

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Полначи за акумулатори и стартер
Напон 230 V ~ 50 Hz
Напон за полнење 6 V / 12 V
Програма за полнење 2
Континуална струја за полнење 2 A
Максимална струја за полнење 12 A
Напон за стартување 12 V
Максимална струја за стартување 75 A
Оптоварување 350 W
Капацитет на полнење 20 - 120 Ah / 4 - 30 Ah
Maсa 7.5 kg

Опис

Опрема:

 • Клешти за полнење и стартување

Останати производи од категоријата

Top