1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Aкумулаторски ударни завртувачи / одвртувачи
Tип на батерии Fuse 18 V, Li-ion
Напон 18 V
Tип на електро-мотор Индукциски електромотор
Прифат на алатот ½
Број на вртежи во празен од 0 - 2200 rpm
Број на удари 0 - 3300 ipm
Вртежен момент 250 Nm
Maсa 4.22 kg
Aвтономија со полна батерија 1,5 Ah Завртка M22 -120
Aвтономија со полна батерија 2 Ah Завртка M22 -165
Aвтономија со полна батерија 3 Ah Завртка M22 -250
Aвтономија со полна батерија 4 Ah Завртка M22 -330

Опис

Fuse VLP 5320 е ударен одвртувач опремен со индукциски електромотор. Дизајниран е да испорача висок вртежен момент (250 Nm).

Oпремa:

 • VLP 5320 Алат
 • 2 × Батерија 2Ah
 • Полнач 2.4A
 • Куфер

Забелешка:

 • Уредот се испорачува со полнач и батерија

 Останати производи од категоријата

Top