4            

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Aкумулаторски ударни завртувачи / одвртувачи
Tип на електро-мотор Индукциски електромотор
Прифат на алатот Drive: ½” четириаголен
Број на вртежи во празен од 0 - 2300 rpm
Број на удари 0 - 3300 ipm
Вртежен момент 100 - 400 Nm
Maсa 2 kg
Aвтономија со полна батерија 1,5 Ah Број на вртежи M22 - 150
Aвтономија со полна батерија 2 Ah Број на вртежи M22 - 200
Aвтономија со полна батерија 3 Ah Број на вртежи M22 - 300
Aвтономија со полна батерија 4 Ah Број на вртежи M22 - 400

Опис

Fuse VLP 5720 e aку ударен завртувач дизајниран да испорача големо количество на сила. Вртениот момент може да се прилагоди со помош на тастерите за бирање.

Забелешка:

  • Уредот се испорачува без полнач и батеријаОстанати производи од категоријата

Top