1            

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Aкумулаторски ударни завртувачи / одвртувачи
Tип на електро-мотор Индукциски електромотор
Прифат на алатот ¼” Hex
Број на вртежи во празен од 0 - 2800rpm
Број на удари 0 - 3800ipm
Вртежен момент 180Nm
Maсa 1.6kg
Aвтономија со полна батерија 1,5 Ah Завртка за дрво 6 mm × 60 mm - 160
Aвтономија со полна батерија 2 Ah Завртка за дрво 6 mm × 60 mm - 200
Aвтономија со полна батерија 3 Ah Завртка за дрво 6 mm × 60 mm - 320
Aвтономија со полна батерија 4 Ah Завртка за дрво 6 mm × 60 mm - 400

Опис

  • VLP 8420 ударен завртувач нуди најкомпактен дизајн за зголемена маневарска способност во тесни простори.

Забелешка: 

  • Уредот се испорачува без полнач и батерија.

Останати производи од категоријата

Top