Уред за миење VHW 80

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Мијачи
Тип на мотор Индукциски електромотор
Работен напон 230 V ~ 50 Hz
Намена Хоби мијач
Приклучна сила 1400 W
Работен притисок 70 bar
Тип на пумпа Пластика
Максимален притисок 105 bar
Maксимален проток 408 l/h
Максимална температура на водата 50°C
Должина на цревото 5 m
Должина на кабелот 5 m
Maсa 6.5 kg
Линија на производи Orange edition

Опис

VHW 80 припаѓа на класата V1 и претставува хоби мијач. Повремена употреба на овој мијач за површини со дамки и нечистотии. Миењето на рачен алат, велосипеди, клупи е лесен предизвик за VHW 80. Главна предност е малата тежина што овозможува едноставно управување.

Функции:

 • Турбо млазница
 • Сад за детергент
 • Филтер за вода

Останати производи од категоријата

Top