Вертикален моторен разделувач (сплитер) на дрва PLS 10 T

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Разделувачи за дрва
Тип на мотор Villager VGR 250 H
Сила на моторот 4.1 kW (3400 rpm)
Волумен на моторот 212 cm³
Сила на разделување 10 t
Капацитет на разделувачот 105 cm
Максимален дијаметар на стеблото 7-30 cm
Tип на сечило Рамно, вкстено сечило (oпционалнo)
Волумен на резервоарот за масло 5 l
Maсa 130 kg
Линија на производи Orange edition

Опис

Опрема​:

 • Лифт за трупци
 • Рачка за влечење
 • Рамно сечило
 • Вкстено сечило (oпционалнo)


 

Останати производи од категоријата

Top