Вертикален разделувач (сплитер) на дрва VLS 8 T - 107

        7      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Разделувачи за дрва
Тип на мотор Монофазен електро-мотор
Сила на разделување 7,95 t
Капацитет на разделувачот 107 cm
Работен напон 230V~50Hz
Влезна сила 3150 W
Максимален дијаметар на стеблото 8 - 35cm
Tип на сечило Рамно
Волумен на резервоарот за масло 4.8 l
Maсa 125 kg

Опис

Опрема:

 • прилагодување на должината на багажникот
 • прилагодлив држач
 • директно сечилоОстанати производи од категоријата

Top