Хоризонтален разделувач (сплитер) на дрва HLS 55 T

        1      

Спецификација

Карактеристики Додади во Споредување
Категорија Разделувачи за дрва
Тип на мотор Монофазен електро-мотор
Сила на разделување 5 t
Капацитет на разделувачот 20 - 52 cm
Работен напон 230 V ~ 50 Hz
Влезна сила 2200 W
Максимален дијаметар на стеблото 5 - 25 cm
Tип на сечило Рамно, вкстено сечило (oпционалнo)
Волумен на резервоарот за масло 3.5 l
Maсa 50 kg
Линија на производи Orange edition

Опис

Доколку разделувате помали трупци, тогаш Villager хоризонталниот разделувач ќе Ви одговара. Доколку трупците можете да ги ставите на количка, а да не излегуваат од габаритот на истите, тогаш со сигурност можете да ги ставите во хоризонталниот разделувач.

Опрема​:

 • Кафез
 • Прилагодливо постолје (oпционалнo)
 • Рамно сечило
 • Вкстено сечило (oпционалнo)


 

 

Останати производи од категоријата

Top